• Folder
  • Folder-Carrier-Förtryck

FOLDER TILL PLASTKORT

Folder till plastkort - Carrier, sleeves

Folder till plastkort - carrier, sleeves med eget tryck, valfria färger helt efter önskemål, i priset på vår folder carrier ingår två skåror för infästning av plastkort. Vi trycker kortbärare för alla typer av plastkort som t.ex. medlemskort, nyckelkort, kundkort, bonuskort m.m.

Du väljer helt själv hur du vill designa eller utforma dina kortbärare carrier eller sleeves.
Använd gärna våra färdiga tryckmallar när ni sammanställer er design.

Vilka möjligheter har jag med hänsyn till design?
Tänk igenom budskapet, har du många saker du vill ha med, eller ska hela foldern vigas åt ett enskilt budskap. Dessutom kan det finnas överväganden om trycksaken ska kascheras. Kaschering är en tunn plastfilm som appliceras på trycksaken för att skydda mot smuts, samtidigt ger plastfilmen foldern ett blankt eller matt exklusivt utseende. Du kan även välja folieringar med guld och silver.

Fokusera på att inte överösa läsaren med för mycket information i foldern, gör den enkel att läsa och enkel att komma ihåg. Då är chansen stor att kunden tycker budskapet är enkelt att minnas. Kom ihåg att inkludera din kontaktinformation och hemsida etc.

Kunden betalar gärna för extra service
Kunder som köper ett presentkort som plastkort förväntar sig oftast att få ett färdigt paket med sig hem som kan överlämnas till mottagaren, klart med grattishälsningar etc. i en/ett folder/kuvert. I de flesta fall betalar kunden gärna för denna service.


Folder-Carrier

Folder-Carrier

Folder-Carrier, folder till pl..

16.92 kr

Folder-Sleeves

Folder-Sleeves

Folder - Sleeves, kortfodral t..

8.85 kr

Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)

FÖRTRYCKTA PRODUKTER

Förtryckta produkter som lyfter dina plastkort

Våra carrier, sleeves, lösblad-presentkort, kuvert, täcker många behov och är upptryckta i förvalda fäger, motiv och kan levereras i mindre upplagor.

Se på följande länk: Tryckprover